Новинки

Товари зі знижками

Відгуки клієнтів

Що про нас кажуть

Ми рекомендуємо

Хіти продаж

Блог

Нові публікації

Silver Scarab ‒ювелірні прикраси на будь-який смак

Сьогодні, як і багато століть до цього, золоті та срібні прикраси не втратили свого значення. Це все ще ознака статусу та достатку, а також чудовий додаток для образу сучасної жінки. Зараз, прикраси зі срібла та золота, купити можна практично у будь-якому спеціалізованому магазині. Однак краще зробити це там, де виробник гарантує високу якість металу, а зовнішній вигляд ювелірних виробів відповідає останнім віянням.

Ювелірна фабрика «Срібний скарабей»  виробництво прикрас зі срібла зі вставками (накладками) із золота на будь-який смак. У нашому каталозі ви зможете знайти саме той ювелірний виріб, який не просто сподобається вам, а повноцінно доповнить вашу індивідуальність.

Класичні прикраси та сучасні технології

Зараз придбати срібні прикраси із золотими вставками може практично кожна людина. Все тому, що за допомогою сучасних технологій налагодити економічний процес виготовлення ювелірних виробів досить просто, що позитивно впливає на їхню остаточну вартість. Саме тому кожна модниця має можливість підібрати для себе підходящу прикрасу в інтернет-магазині «Срібний скарабей» за вигідною ціною, яка зможе відмінно підійти до нового плаття, підкреслити колір очей або довжину вашої лебединої шиї.

Срібло із золотими напайками (місто Біла Церква) особливо вирізняється серед усіх ювелірних виробів. Воно стильно виглядає за будь-якого образу. Чи одягли ви класичну сукню на вечірній бал або створили свій неповторний сучасний look – неважливо. За допомогою подібної прикраси ви зможете підкреслити свої переваги та вразити всіх оточуючих людей своєю неповторною красою.

А для любителів класики у нашому інтернет-магазині ви можете переглянути величезну колекцію золотих та срібних виробів.

Асортименти ювелірних виробів «Срібний скарабей»

Каталог срібних прикрас із золотими вставками (пластинами, накладками, напайками)) відрізняється особливим багатством ювелірних виробів, серед яких ви обов’язково зможете знайти потрібний собі варіант.

З нашою допомогою ви зможете підібрати для себе ідеальні прикраси із золотими вставками (накладками) оптом. і в роздріб:

  • срібні сережки;
  • срібні браслети;
  • срібні каблучки;
  • обручки;
  • гарнітури;
  • хрестики та підвіски;
  • ланцюжки та ювелірні шнурки;
  • сережки гвоздики;
  • ювелірні печатки.

Переваги співпраці із «Срібним скарабеєм»

Сьогодні на ринку представлено безліч компаній. Конкуренція дуже висока, а споживач відрізняється високими вимогами до продукції, що купується. Саме тому звертатися слід до найкращих компаній, які дійсно передбачають бажання клієнта, пропонуючи їм не просто якісні ювелірні прикраси, а й обслуговуючи їх за найвищим сервісом.

Купуючи срібло оптом або в роздріб у компанії «Срібний скарабей» ви з повною впевненістю можете розрахувати на такі переваги:

  • при виготовленні прикрас ми використовуємо тільки якісні метали та напівдрагоцінні камені;
  • у нас працюють найкращі ювеліри та дизайнери, які пропонують клієнтам справді унікальні ювелірні вироби;
  • доставка замовлення у найкоротший час;
  • можливість готівкового та безнального розрахунку;
  • високий сервіс обслуговування;
  • постійні телефонні та лічні консультації клієнтів, завдяки яким ви зможете підібрати найкращі видання;
  • справді великий асортимент найрізноманітніших ювелірних виробів.

Також слід відзначити, що ми з радістю співпрацюємо з оптовими покупцями, які пропонують дійсно вигідні та привабливі ціни. З такою вартістю ви зможете впевнено отримати власну точку розникової продажу найбільш якісними сріблястими прикрасами із золотими накладками, які обов’язково зможуть притягнути до вас велику кількість клієнтів.

Завдяки ювелірним виробам від «Срібного карабея» ви завжди зможете виглядати на всі 100%. Тому подібні товари є відмінним вкладенням грошей, оскільки прикраси протягом багатьох років практично не мають своїх цін, а у багатьох випадках стають дорогою, перетворюючись у дійсно цінний антикваріат.

Якщо ви вирішили побалувати собі справді гарними та цікавими прикрасами, то «Срібний скарабей» завжди зможе прийти до вас на допомогу.

Создание и поддержка: Веб студия AStra Link